donderdag 31 december 2015

HIGHLIGHTS OF 2015


Oké, ja, wauw. Wat gaat de tijd vreselijk snel. Het is vandaag alweer 31 december en hoe cliché het ook klinkt (maar zeker wel waar), dit jaar is omgevlogen. Als ik eraan terugdenk was 2015 eigenlijk een heel leuk jaar. Ik heb best wel een aantal dingen bereikt waar ik trots op mag zijn. Ook heb ik veel leuke dingen mogen doen waar ik erg dankbaar voor ben. Dus, zie hier. Mijn hoogtepunten van 2015 in een klein fotoverslagje!

Hm.. ja. waar moet ik beginnen. Ik begin gewoon maar bij het begin. In februari heb ik één dagje mogen genieten in de stad van de liefde, Parijs. Met mijn lieve mama en vriendje hebben we heerlijk een dag rond gewandeld in deze oh zo prachtige stad..  


10 juli 2015. De dag waarop Vera Vonk voor het eerst first row zat bij de Amsterdam Fashionweek. Kan het nog steeds niet geloven. Ik ben Tessa nog steeds eeuwig dankbaar hiervoor. Dit was echt een super leuke dag met een lieve vriendin!En 22 juli was het dan eindelijk zo ver. Ik werd eindelijk volwassen, haha. Op mijn 18e verjaardagben ik met mijn vriend een dagje naar Maastricht geweest. Wat een leuke dag was dit..De tweede buitenlandse bestemming dit jaar was het zonnige Kos. Ook was dit mijn allereerste vliegvakantie en het was het de eerste keer dat ik in een all inclusive hotel verbleef. En ja, ik heb genoten. Wat een luxe zeg. Dit was wel wat anders dan kamperen..


En ja hoor, eindelijk werd het harde werken beloond. In september was mijn uitreiking en ik kan zeggen dat ik mijn propedeuse in één jaar heb gehaald! Volgens mij heeft dit geen woorden meer nodig, haha. Op naar mijn diploma!In oktober stond mijn derde reisje gepland. Dit keer een weekendje naar Rome met mijn moeder en broers. En ook dit is echt een prachtige stad. Al die oude ruïnes midden in het centrum zijn echt zo mooi. Het geeft een hele aparte, maar prachtige sfeer en ik zou heel graag hier nog een keer heen willen!


Oktober was ook de maand dat ik alweer één jaar samen ben met Jordy. En ik ben ervan overtuigd dat daar nog heel wat jaartjes bijkomen!


Na echt héél veel zenuwen en stres kan ik het dan eindelijk zeggen. Ik heb mijn rijbewijs! En vandaag mag ik hem ophalen bij het gemeentehuis!En tot slot.. In december ben ik een weekend naar Disneyland Parijs geweest samen met mijn lieve vriendje. Hij had dit als cadeautje aan mij gegeven voor mijn verjaardag en oh, wat was het leuk! Een hele goede afsluiter van 2015!


2015 was echt een heel leuk jaar en sluit ik met een goed gevoel af. Ik mocht maar liefst vier (!) keer afreizen naar het buitenland, heb mijn propedeuse en rijbewijs behaald en mocht voor het eerst (en hopelijk niet voor het laatst) naar de Amsterdam Fashionweek.

Dit waren mijn hoogtepunten van 2015. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie hoogtepunten dus laat het me weten in de reacties! Vind dat altijd zo leuk om te lezen.

En ten slotte wens ik jullie een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar op mijn blog!

Liefs, Vera

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie hoogte punten meid! prachtige foto's! lliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh super leuk om te lezen Vera! Wat was Fashionweek geweldig, inderdaad! Je hebt echt mooie dingen gedaan en bereikt dit jaar <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie hoogtepunten! Ik ben ook naar Fashionweek geweest (in januari), dat was ook echt een hoogtepunt voor mij. En mijn vakanties naar Denemarken en Frankrijk ga ik niet vergeten. Jij ook een fijne jaarwisseling :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, toffe dingen heb je meegemaakt! Leuke reisjes :D. En gefeliciteerd met je rijbewijs en propedeuse!

  BeantwoordenVerwijderen