vrijdag 31 maart 2017

OUTFIT | KEEP IT SIMPLE


"Oh, kijk nou. Wat een leuk tasje! Even kijken hoe duur die is hoor.."

Zo'n soort zinsconstructie ga je erg vaak horen als je met mij winkelt. En de kans is 99,9% zeker dat de volgende zin iets in deze trand zal zijn: oké, laatmaar..

Zo ook toen ik dit mega leuke tasje zag liggen bij de Mango. Zo'n soort kleur had ik nog helemaal niet en het kleine formaat is perfect voor als je even snel een boodschap moet doen (of een avondje gaat stappen). Toch had ik er wel erg veel spijt van dat ik hem had laten liggen, dus een paar dagen later lag die in mijn online winkelmandje. Ik moest erg mijn best doen om hem niet helemaal vol te gooien, maar vooruit. Om de verzendkosten te vermijden gooide ik ook nog dit perfecte simpele t-shirt erin..


T-SHIRT: MANGO 14.99 | ROK: ZARA 19.99 | LAARZEN: FOREVER21 | TAS: MANGO 24.95

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Vera

3 opmerkingen: