zaterdag 8 oktober 2016

OUTFIT BATTLE | CHIQUE VS. CASUAL


Een aantal maanden geleden zag ik een oproep voorbij komen van de webshop Miss P: "Promoters gezocht!". Ik hoefde hier geen twee tellen over na te denken. Hoe gaaf is dat! Schrijven voor een webshop die echte missen als modellen gebruiken. Zelf was ik deze webshop al tegen gekomen tijdens mijn avontuur bij Miss Beauty of Flevoland. Voor mij was het vrij snel duidelijk, dit wil ik. En nu mag ik met trots vertellen dat ik één van de zes Miss P promoters ben. En het eerste item wat ik aan jullie mag laten zien, is al gelijk een pareltje. Een super leuk bomber vest. Om een goede start te maken bij dit leuke project heb ik een outfit battle gemaakt. Chique vs. casual. Ik ben heel benieuwd welke outfit jullie het leukste vinden!Chique: 
Hoe simpeler de outfit, hoe chiquer ik hem vind. En vooral zwart doet het heel goed. Daarom heb ik gekozen voor een all black outfit met gouden details in de schoenen, clutch en ketting. Het bomber vest is de echte eyecatcher hier. En de hakken maken het helemaal af!

Casual:
In deze outfit komen er verschillende kleuren in terug, waardoor het een meer casual effect geeft. Ook heb ik gekozen voor een momjeans en om het af te maken zwarte creepers. En you're ready to go voor een dagje shoppen in de stad!

Miss P koopt haar kleding in over de hele wereld en per item hebben ze maar een paar items. Dit zodat jij in de meest unieke kleding kan lopen die jouw stijl nog unieker maakt! Dit leuke bomber vest is nog op voorraad, dus ook jij kan hier straks mee rond lopen.

Welke outfit heeft volgens jullie deze battle gewonnen?

Liefs, Vera

1 opmerking: