maandag 17 oktober 2016

OUTFIT | A DAY IN THE CITY

Het is al ruim een jaar geleden dat ik met Jamely voor de laatste keer outfitfoto's heb gemaakt. Het was dus wel weer tijd voor een kleine reünie. Ten eerste was het echt weer super gezellig en ten tweede zijn de foto's zo ontzettend gaaf geworden (naar mijn mening dan, haha!). In deze outfit heb ik de meest basic kleuren met elkaar gecombineerd, namelijk grijs en zwart. En ehm, ja. Ik heb een pet op m'n hoofd gezet omdat petten gewoon onwijs leuk zijn en een bad hair day verbergen. En dat is altijd handig.

In deze outfit heb ik twee verschillende tinten grijs met elkaar gecombineerd. Zo maak je de outfit veel speelser en is het leuker om naar te kijken. Het zwart komt terug in mijn leren jack en schoenen, zodat de outfit niet te rommelig wordt. En het bordeauxrode petje is een leuk contrast met de rest van de outfit.

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten