dinsdag 3 januari 2017

OUTFIT | 2017 BRING IT ON!De tijd is omgevlogen. 2016 is voorbij en 2017 is begonnen. Ik ga jullie niet vervelen met allerlei doelen voor het aankomende jaar, want daar doe ik niet aan. Wel leek mij dit het uitstekende moment om het bloggen weer op te pakken. De laatste paar maanden waren hectisch. Mijn studie legde erg veel druk op mij en alles lukte even niet. De kerstvakantie kwam op het juiste moment en ik kan nu even goed op adem komen. Mijn studie gaat de laatste paar weken weer super goed en ook heb ik goed nagedacht over hoe ik nu verder wil met mijn blog. Zelf wil ik het naar een hoger niveau tillen. En dat houdt in dat er hard gewerkt moet worden en daar heb ik heel veel zin in. Dus, 2017.. Kom maar op!

Englisch:
Time flies.. 2016 is over en 2017 just begon. I'm not going to bother you with personal goals for this year, because I don't make them. But the start of 2017 seems a good start to blog again. The last couple of months where chaotic. My study was very difficult and nothing was going as I wanted it to go. Christmasbreak was just at the right time. I can take a deep breath right now and enjoy the little things. My study is going well and I have a lot of time to think about what I want with my blog. I really want to take my blog to a next level. That means that I have to work hard for it and I am really excited about it. So, 2017.. Bring it on! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten