dinsdag 7 maart 2017

OUTFIT | PRETTY IN PINK


Het is s'avonds laat en ik lig al in bed. Ik check nog even snel mijn mail voordat ik ga slapen. En mijn hart maakt een klein sprongetje van vreugde. Ik heb een mailtje van Miss P. Er is een pakketje naar mij onderweg met een item erin. Een aantal maanden geleden ben ik een samenwerking gestart met deze te gekke webshop en dit is alweer het tweede item wat ik mag ontvangen. Ik leg mijn telefoon weg en vol met spanning ga ik slapen..


JURKJE: MISS P 34.95 | HEELS: VAN HAREN

De volgende dag kom ik thuis en ligt het pakketje op de deurmat. Snel sprint ik naar binnen en maak het pakketje open. En ik werd opslag verliefd op het jurkje. Het is een oudroze jurkje, valt tot boven de knie en heeft echt té schattige mouwen. Zelf vind ik het te gek om jurkjes te combineren met over-the-knee-laarzen. Toen ik zag dat Miss P dit jurkje ook zo had gecombineerd voor in de webshop besloot ik om het over een hele andere boeg te gooien. Aangezien de fishnetpanty weer helemaal in komt, leek het mij leuk om dit ook uit te proberen. Met een paar stoere hakken eronder vind ik de look best geslaagd.

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Vera

1 opmerking:

  1. Echt een heel leuk jurkje! En die fishnet panty staat er ook gaaf bij joh :)

    BeantwoordenVerwijderen