Over mij


About me
Ik ben Vera, 19 jaar oud, derde jaars logopedie studente en helemaal gek van kleding, schrijven en fotografie. Ik hou van winkelen, nieuwe steden ontdekken, notitieboekjes, kletsen, schoenen, tassen, films, series, hele dag op bed liggen en ga zo maar door. Ohja, en mijn lievelingskleur is roze.

About the blog
In September 2013 heb ik mijn eigen plekje op het internet opgericht. Het was en is altijd mijn droom geweest om mijn eigen tijdschrift te hebben. Met Sparklystyle.nl ben ik een stapje dichter bij deze droom.

Sparklystyle.nl is een fashionblog waar ik elke dag met liefde aan werk. Ik probeer om een paar keer per week een artikel online te zetten, maar dit lukt helaas niet altijd. Je vindt hier vooral shoplogs, outfits maar ook persoonlijke updates zijn hier niet te ontbreken.

De naam Sparkly Style is er niet zomaar. Mijn achternaam is Vonk en het leek mij wel een leuk idee om dit in mijn blognaam te verwerken. Zo heeft het toch nog een persoonlijk tintje. En ''Style'' spreekt denk ik voor zich. Het is en blijft natuurlijk een fashionblog.

Tips en/of opmerkingen zijn altijd welkom, zodat ik Sparkly Style steeds beter kan maken!  

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten