vrijdag 23 september 2016

OUTFIT | BLACK SKIRT


Na een lange dag stage ben ik eindelijk thuis. Buiten tikt de 30 graden aan en met mijn lange broek aan heb ik het bloedheet. Die avond wil ik nog even de stad in, dus tijd om de veels te warme kleding om te ruilen voor iets zomers. Ik werp een blik in mijn kledingkast en eigenlijk weet ik het al gelijk. Mijn zwarte rok die ik maanden geleden heb gekocht (maar nog nooit heb gedragen) springt eruit. Het wordt tijd dat dit pareltje eindelijk het buitenlicht weer ziet.

ALYSSA: rok | H&M: schoenen & croptop | MANGO: jas

De zwarte tule rok stond al een lange tijd bovenaan op mijn wishlist. Helaas kon ik deze rok maar bij een paar webshops vinden en de prijs viel ver buiten mijn budget. Toen ik een paar maanden geleden deze rok bij Alysa in Amsterdam tegen kwam, was ik gelijk verliefd.

Het is wel is waar geen tule rok, maar het model van deze rok is bijna hetzelfde. En de prijs was een stuk aangenamer. Voor 35 euro liep ik als een gelukkig meisje de winkel uit, met deze mooie rok in mijn tas..

Wat vind jij van deze rok?

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten