vrijdag 2 september 2016

OUTFIT | ZARA LEGGING


De laatste tijd heb ik een fascinatie voor broeken met printen. Echt alles met een print vind ik leuk. Pantalons, skinnyjeans en ook de legging kan ik in dit rijtje toevoegen. Normaal gesproken zou ik nooit zo snel een legging kopen, laat staan om het met een kort shirtje erop te dragen. Maar bij deze legging, die ik ook liet zien in een shoplog, kan ik het toch niet laten.. Komt vast en zeker door het geweldige printje!


ZARA: legging | PIECES: bralette | MANGO: shirt | 
H&M: hoed | PRIMARK: hakken

Ik heb deze outfit zo kleurloos mogelijk gecombineerd. Zwart, wit en grijs. Heerlijk minimalistisch en I love it! Onder mijn witte t-shirt draag ik een zwarte bralette. Dit geeft net een beetje dat extra aan de outfit om het niet saai te maken.

Ik heb er dit keer voor gekozen om er een paar hakken met een blokhak onder te doen. Zo wordt de outfit iets netter zonder dat het overdressed wordt. Maar je zou er natuurlijk ook gewoon witte gympen onder kunnen dragen, zodat het meer casual wordt.

Natuurlijk kon mijn oude en vertrouwde hoed niet ontbreken bij deze outfit. Om een of andere reden past een hoed altijd bij élke outfit. Super handig, super simpel en het maakt je outfit gelijk helemaal af!

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten