zaterdag 27 augustus 2016

MY PAGEANT ADVENTURE | THE BEGINNING


Na mijn avontuur bij Miss Beauty of Flevoland ben ik verliefd geworden op het Missenwereldje. Ik vond het zo jammer dat voor mij dit avontuur stopte, dat ik besloot om door te gaan. Nu mag ik mij met trots een van de finaliste van Miss Impress 2016 noemen. Voordat ik ooit aan een verkiezing had meegedaan had ik ook, zoals velen, allerlei vooroordelen. Alleen een beetje lachen en mooi zijn is vast genoeg. Maar nee, het is keihard werken. Zo moet je onder andere jezelf kunnen presenteren, inzetten voor goede doelen, catwalk kunnen lopen en er ten alle tijden verzorgd uitzien. En dit allemaal met een lach op je gezicht. Ook op de momenten wanneer je het even niet meer ziet zitten.

Het begon allemaal op 6 augustus in Den Haag. De castingdag. En geloof mij, ik vind castingdagen echt verschrikkelijk. Je wordt toch beoordeeld op hoe jij bent en eruit ziet en daarnaast vergelijken ze je ook nog met alle andere prachtige meiden die aanwezig zijn. Dus nee, een pretje vind ik het niet maar ik moet mij er toch maar overheen zetten. Na de voorstelronde, bikinironde en de ronde waarin je een Engelse vraag moest beantwoorden, kwam de uitslag. En ik kon mijn geluk niet op toen mijn naam werd omgeroepen. Het begin van een nieuw avontuur..

En het harde werken begon gelijk al. We begonnen gelijk goed met het opnemen van een promotiefilmpje en daarna werd het zwoegen op hakken tijdens de catwalktraining. En ik moet eerlijk toegeven, op tv ziet het er een stuk makkelijker uit.


De volgende dag hadden wij gelijk een fotoshoot. Een erg leuke maar ook lange dag waarin veel geduld een prè was. Ik was namelijk als een van de laatste aan de beurt. Dit hield in dat ik vanaf 's ochtendsvroeg tot 's avondslaat aan het wachten was voor een shoot die twintig minuten duurde. Ik wacht nu nog in spanning af op het eindresultaat, maar volgens mij zijn de foto's prachtig geworden en was het al het wachten wel waard.

En nu is het wachten op de volgende activiteit die wij gaan doen. En via deze weg wil ik jullie graag op de hoogte houden. Een soort van kijkje achter de schermen bij een Miss verkiezing. Hope you like it!

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten