dinsdag 23 augustus 2016

OUTFIT | MY FIRST BODYSUIT


Terwijl het buiten keihard regent, moet en zou ik toch echt outfitfoto's maken. En het liefst nog zo zomers mogelijk ook. Aangezien ik niet als een verzopen katje op de foto wil staan, moeten de foto's maar in huis gemaakt worden. Op mijn piepkleine kamertje proberen wij er maar het beste van te maken (vandaar dat mijn voeten er niet opstaan, haha) En ik moet eerlijk toegeven dat ik nog best tevreden ben met het eindresultaat. Door mijn grote ramen komt er genoeg licht naar binnen. Ben ik stiekem toch wel blij dat er een balkon aan mijn kamer vast zit! :)
Bodysuit: H&M | Sleeveless Blazer: MANGO | Short: BERSHKA

Toen ik vorige week een weekje naar Limburg was, ben ik samen met mijn vriend op de laatste dag nog even gaan winkelen. Ik zag niet heel veel bijzonders, maar bij de H&M kwam ik deze grijze bodysuit tegen. Een trend waar je mee dood gegooit wordt de laatste tijd, maar ik had er nog geen een weten te bemachtigen. In eerste instantie vond ik het best wel gewaagd dat de touwtjes zo ver naar beneden lopen, maar toen ik het aantrok vond ik het wel heel mooi staan.

Ik heb het in deze outfit lekker casual gecombineerd. Zo kan je het gewoon overdag aan op een heerlijke zomerse dag. Maar je kan het bijvoorbeeld ook veel chiquer combineren door er bijvoorbeeld een rok of pantalon onder te dragen.

2 opmerkingen: