donderdag 4 augustus 2016

SHOPLOG | BASIC CLOTHES


Vluchtig loop ik langs de kledingrekken terwijl mijn vriendje langzaam achter mij aan loopt en tegelijkertijd op Pokémonjacht is. Ik heb maar een doel voor ogen en dat is nieuwe kleding kopen. En dan met name nieuwe broeken. De laatste tijd heb ik een zwak voor broeken met printjes. En pantalons natuurlijk. De perfecte combinatie voor mij is dan ook een pantalon met een print en die ontbreekt ook zeker niet in deze shoplog!Ik heb vier nieuwe kledingstukken gekocht die ik met liefde toevoeg aan mijn garderobe. En ook een paar schoenen kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Espadilles stonden al een hele tijd hoog op mijn verlanglijstje. Er zijn geen betere zomerschoentjes dan deze. Ze zijn niet te warm, je trekt ze zo aan en passen overal bij.

De grijze jurk is een van de cadeautjes die ik heb gehad van mijn vriendje voor mijn verjaardag. We hadden een super leuke dag in de dierentuin gehad in Emmen en zijn daarna nog even snel het centrum ingeweest waar ik deze jurk zag hangen bij de The Sting. De jurk zit super lekker en het is echt een basic die niet te missen is in je kledingkast.

Waar ik ook heel blij mee ben zijn mijn nieuwe broeken. Ik had eigenlijk best wel weinig broeken. Alleen een spijkerbroek, een zwarte broek en wat broeken met gaten erin. Ik vind broeken met een printje erop echt heel gaaf. De rest van je outfit kan super saai zijn, maar door het printje fleurt alles gelijk weer op. De broek met de streepjes is een pantalon (jeej) en de broek met ruitjes is een soort van legging. Zitten allebei ook echt ge-wel-dig.

Ik heb nog steeds geen oplossing gevonden om lange kledingstukken mooi op de foto te zetten, haha. Zó frustrerend. Dus als iemand daar tips voor heeft hoor ik het graag! :D

Welk kledingstuk is jouw favoriet? 

Liefs, Vera


2 opmerkingen:

  1. Die gestreepte broek vind ik zot leuk! En je hebt het goed gedaan vind ik hoor, je kleren fotograferen? Ik zou het niet beter gekund hebben.

    BeantwoordenVerwijderen