donderdag 21 juli 2016

IT'S MY 19TH BIRTHDAY


Het afgelopen jaar is omgevlogen en voordat ik het weet is het dus alweer 22 juli.. De dag dat ik 19 mag worden! Ik heb nog geen idee wat ik ga doen vandaag, aangezien mijn vriend de hele dag heeft gepland en niets erover wilt zeggen. Super lief en ik ben echt heel erg benieuwd! Ik laat het dus maar gewoon over mij heenkomen en ik ga vooral genieten. En natuurlijk laat ik het jullie nog wel weten wat wij hebben gedaan!

Voor vandaag heb ik een outfit voor jullie. Ik draag dit niet vandaag (die laat ik jullie nog wel later deze week zien), maar deze outfit droeg ik een aantal dagen geleden toen het ook zulk lekker weer was! En natuurlijk weer met mijn geliefde over-the-knee-laarzen. En dit is denk ik wel een van mijn favoriete zomeroutfits tot nu toe!Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Anoniem7/22/2016

    Gefeliciteerd! Leuke outfit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je verjaardag Vera! EN wow wat is je haar lang trouwens, haha, mooie outfit!

    BeantwoordenVerwijderen