maandag 21 december 2015

DISNEYLAND PARIS


Terwijl ik dit artikel schrijf, staat er op de achtergrond zachtjes een muziekje op. Mijn lieve katje ligt lekker te slapen bij mijn benen en ik begin langzaamaan heimwee te krijgen. Heimwee naar Disneyland. Mijn lieve vriendje had voor mijn verjaardag een weekend Disneyland gegeven en afgelopen donderdagavond was het zover. De bus vertrok en vrijdagochtend kwamen wij dan eindelijk aan. In dit artikel neem ik jullie mee en laat ik zien wat wij allemaal gezien hebben. En ik kan jullie alvast verklappen.. ik heb genoten!


Zondagochtend kwamen wij terug. We waren gesloopt van de busreis dus hebben zondag een lekker rustig dagje gehad.

Ik heb het zo ontzettend leuk gehad. We zijn overal in geweest waar wij in wilden en hebben alles van het park kunnen zien. Ook de optocht was echt heel leuk en de eindshow was prachtig met al het vuurwerk. Gelukkig heb ik genoeg foto's om aan deze paar dagen terug te denken! 

Ben jij wel eens in Disneyland geweest?

Liefs, Vera

P.S. foto's zijn gemaakt met mijn telefoon. Excuses voor de niet zo'n goede kwaliteit.

6 opmerkingen:

 1. Oh wat super leuk zeg! Ik wil er ook heel graag een keer heen.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, snap ik! Het was ook echt heel erg leuk!

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Erg leuke verrassing en zo te zien erg genoten!
  Disney? Wij gaan in maart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf verjaardagscadeau! Supermooi het kasteel zo verlicht! Ik ben gek op Disney, ben er al een aantal keer geweest.

  BeantwoordenVerwijderen