woensdag 23 december 2015

OUTFIT | CHRISTMAS OUTFIT


Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Kerstmis. Wat gaat de tijd toch snel. Normaal gesproken heb ik al een paar weken van te voren bedacht wat ik aan wil tijdens de feestdagen. Nu dus niet. Ik heb dit jaar ook niets gekocht dus ben ik mijn kledingkast ingedoken om een leuke outfit bij elkaar te zoeken. Het is een hele simpele outfit, maar toch wel netjes. Kijk je mee?


Shirtje: ZARA | Pantalon: Mango | Schoenen: Invito

Shirtjes met kraagjes vind ik echt geweldig. Het geeft een outfit net dat beetje extra. Ik draag ook mijn pantalon waar ik echt verliefd op ben. Ik liet deze al eerder zien in een outfit. Je kan het op zoveel manieren combineren en het zit echt onwijs lekker. 

Dit is één van de drie kerstoutfits. De andere twee laat ik ook nog aan jullie zien! 

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Vera

3 opmerkingen:

  1. Leuke top! En zeker mooi gecombineerd. Liefs gea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, staat super chique deze combinatie! Ik moet ook nog in mijn kast duiken opzoek naar iets, ik hoop maar dat ik ook wat leuks bij elkaar kan sprokkelen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen