dinsdag 15 december 2015

WHY I LOVE CHRISTMASDe tijd vliegt echt voorbij. Het ene moment was het nog hartje zomer en het volgende moment is het alweer bijna kerst. Hoewel ik totaal niet van de winter hou (koud buiten, onflatteuze winterjassen en sneeuw/gladheid) maakt mijn hart altijd wel een klein sprongetje als het bijna kerstmis is en in dit artikel leg ik uit waarom!


1. Kerstinkopen doen
Ik denk dat heel veel mensen zich willen inrollen in een deken en er pas na de kerst weer willen uitkomen als ze het woord inkopen horen. Zelf vind ik het echt heel leuk om te doen. Gezellig samen met mijn vriendje een dagje in Amsterdam lopen en opzoek naar leuke cadeaus. Ik kan hier zo van genieten.

2. Gezelligheid
Het synoniem voor kerst = gezelligheid. En dan heb ik het niet alleen over de kerstboom, kerstlichtjes en kersthuisjes, maar ook over het samen zijn van de mensen van wie je houdt. Ja, ik weet het. Dat kan je elke dag zijn. Maar Kerstmis geeft het net dat beetje extra gezelligheid.

3. Kerstoutfit
Ja, oke. Eigenlijk had ik dit puntje als eerste moeten benoemen. I loveeee kerstoutfits shoppen. Ik kan me hier dus al echt een paar maanden van te voren druk om maken. Elk jaar is het weer een uitdaging om een outfit samen te stellen die de kerstfactor heeft. Ik heb mijn outfit voor dit jaar nog niet samengesteld (anders hadden jullie hem allang gezien), maar ik zit eraan te denken om is geen jurkje te doen.. Naja, jullie zien het vanzelf wel langskomen! :)


4. Lekker eten
Hm, ik weet niet zo goed of lekker eten bij gezelligheid hoort.. want vaak wanneer het gezellig is, dan is er lekker eten bij. En wanneer het niet gezellig is, maakt lekker eten het wel gezellig. Anyways.. ik denk dat ik mijn punt wel heb gemaakt. Ik hou van lekker eten.

5. Kerstliedjes
Niets is fijner dan lekker thuis zitten onder een dekentje en naar kerstliedjes luisteren. En niet te vergeten, kei hard mee blèren. Ja, mi love it..  Dit maakt het kerstgevoel al helemaal compleet!

6. Kerstfilms
Kerstmis is geen Kerstmis zonder kerstfilms. Ik heb een keer nul kerstfilms gezien en ik kan je vertellen, dan krijg je totaal geen kerstgevoel (of ben ik de enige?). Dus die fout maak ik nooit meer!

Vind jij Kerstmis ook zo leuk?

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. Ik houd ook zo van de kerstfilms. (Zoals Home Alone, die zou ik dit jaar voor de 51684e keer nog wel eens willen zien. Die is en blijft een klassieker, haha.) Ik heb nog steeds geen kerstoutfit, maar dat komt nog denk ik, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja echt hé. Van een aantal films krijg je nooit genoeg!

   Verwijderen
 2. Herkenbaar lijstje! Love christmas <3

  BeantwoordenVerwijderen