vrijdag 11 december 2015

OUTFIT | OVER THE KNEE BOOTSJaaaa, eindelijk kan ik weer een outfit online zetten. En ook nog is een outfit met mijn geliefde over the knee boots. Ik had ze al in een shoplog laten zien en kon echt niet wachten om er een outfit mee samen te stellen. Onder tussen heb ik al mega veel combinaties in mijn hoofd en draag ik ze dan ook wel redelijk vaak. En ja, waarschijnlijk zullen jullie ze nog heel vaak tegenkomen hier op mijn blog. En nee, ik zelf vind dat totaal geen probleem.


Trui: Primark | Rokje: H&M 9.95 | Laarzen: Forever 21 44.00 | Clutch: ComeGetFashion

Ik zat er eerst over na te denken om een soort van serie te maken. Iets in de trend van 'How to style over the knee boots'. Mij lijkt het nog steeds erg leuk om te doen, maar ik ken mijzelf en daarom twijfel ik heel erg. Het plan was om dan bijvoorbeeld elke vrijdag 4 weken achter elkaar een outfit online te zetten. Maar.. omdat ik het best wel druk heb met school, ben ik bang dat ik er heel enthousiast aan begin maar het dan nooit afmaak. Het lijkt mij dan ook beter om af en toe (wanneer ik er tijd voor heb) een outfit met deze laarzen online te zetten. Maar wat vinden jullie leuk? Ik hoor het graag! :)

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Vera

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit, ook leuk voor de feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ja, vond ik ook al door het glittertruitje

   Verwijderen
 2. Oh, mooie outfit! Zulke laarzen zou ik nooit kopen denk ik, maar het staat je zo tof! (: Dat ideetje is wel erg tof! Maar zoals je zegt, met alle drukte misschien beter om het zo nu en dan te posten. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit, ik houd van die laarzen! Ik heb zelf ook overknees, van de Zara. Het lijkt me heel leuk als je een post schrijft over hoe je ze kunt combineren (gewoon doen dus!) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Oké, je hebt mij overgehaald,haha. Ik ga m'n best doen! X

   Verwijderen