woensdag 11 november 2015

SHOPLOG | AMSTERDAM (en een beetje Almere)


De bedoeling was om wat winterinkopen te doen. We hebben bijna elke kledingwinkel in Amsterdam van binnen gezien en ik ben goed geslaagd al zeg ik het zelf. Maar winterkleding? Nee hoor. Geen dikke truien en vesten, maar wel blousjes, nieuwe schoenen en een broek. Ohja, en een muts! In ieder geval één ding wat wel voor de winter is!
Grijze blouse: Mango 35.99 | Blauwe blouse: H&M 34.95 | Shirtje met print: H&M 15.00 |
Broek: H&M 19.99 | Laarzen: Forever21 44.00 | Muts: Forever21 8.00


Laatste tijd ben ik echt gek op blousjes. Ze zijn gewoon heel makkelijk te combineren. Ook ben ik zo blij met mijn over-the-knee-laarzen. Je ziet ze nu echt overal en ik kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien in een outfit.

Het shirtje met de print erop en de broek kunnen jullie al hier vinden in een outfit.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kleding?

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Omg je laarzen zijn zo gaaf! Kan niet wachten om te zien hoe je ze gaat combineren :) wil ze zelf ook graag maar ze zijn vaak erg prijzig :,(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ik ben benieuwd naar een outfitje van jou met die over the knee laarzen, want zoiets is best gewaagd, haha. Dat eerste blousje is echt leuk! <3

    BeantwoordenVerwijderen