zondag 8 november 2015

NEW PHONE + PHONECASE


I like big pugs and I cannot lie.. Toen ik opzoek was naar een hoesje voor mijn nieuwe Samsung Galaxy S6 viel mijn oog op dit schattige hoesje. Zonder ook maar een moment te twijfelen belandde deze in mijn winkelmandje. Ik was opslag verliefd. Er waren nog zó veel meer leuke hoesjes die ik wilde hebben, maar ik besloot om eerst maar de kwaliteit af te wachten. En ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast!

Ik heb dit hoesje gekocht via de webshop smartphonehoesjes.nl. En wauw, wat hebben ze hier leuke artikelen! Ik heb voor mezelf al een aardig lijstje in mijn hoofd van de hoesjes die ik nog wil gaan kopen. Maar goed, voor nu blijft het even bij deze.Ik heb gekozen voor een hardcasehoesje. Ik heb daar eigenlijk niet echt een goede reden voor. Vind het gewoon fijner. Toen het pakketje door de brievenbus kwam, heb ik het gelijk geopend. Ik was zo benieuwd. En ik moet zeggen, de kwaliteit is echt heel goed. De eerdere hardcasehoesjes die ik heb gehad, voelde heel erg plastic. En dit brak ook vaak af (bij mij dan). Vooral de hoekjes werden snel lelijk. Dit hoesje is van kunststof en voelt heel fijn en stevig aan.

Het plaatje is op het hoesje gedrukt. Het is dus nog even afwachten of het langzaamaan gaat slijten of dat het er echt goed op blijft zitten. Maar dat kan ik nu nog niet zeggen.

Dit telefoonhoesje is te verkrijgen in de kleuren roze en blauw voor 9.95.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe telefoonhoesje?

Liefs Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten