maandag 2 november 2015

UPDATE | HEEL VEEL GEZELLIGHEID


Zondag avond tien uur en ik lig met barstende koppijn in mijn bed. Wat een ongelofelijk drukke, maar hele leuke week heb ik gehad. Veel uitjes, gezelligheid en ook veel stress. Zo ben ik naar de musical Grease geweest en naar het concert van Marco Borsato. Ook de try-out show van Ali B kon niet ontbreken en ik moest het zenuwslopende theorie-examen maken voor mijn rijbewijs. Maar ik kan wel zeggen dat ik heb genoten van alles!Mijn nummer 1 lievelingsfilm is al jaren Grease. Wat kan ik genieten van deze film. Geweldige liedjes en een heerlijke verhaallijn. Toen ik op de basisschool zat, keek ik elke woensdagmiddag braaf deze film terwijl papa een broodje frikandel voor mij maakte. Wat een heerlijk wekelijks ritueel was dit. Ik ben al een keer eerder naar de musical geweest en was helaas bij de voorstelling dat de auto de concertbak in reed. Hierdoor heb ik nooit de musical af kunnen kijken. Maar eindelijk was het moment daar! Ik ben samen met mama weer naar de schouwburg in Almere gegaan en wat hebben we gelachen. Er zit zóveel humor in, dat ik je kan garanderen dat je in een deuk ligt. Zeker een aanrader!

Ook ben ik met mama naar het Symfonica in Rosso concert geweest gegeven door Marco Borsato. Een geweldige artiest. Wat heeft die een mooie stem en hij weet altijd een goede show weg te geven.


Woensdag 28 oktober ben ik met mijn lieve vriendje naar de try-out show van Ali B geweest. Ik was heel erg benieuwd naar hem, want ik had eigenlijk nog nooit echt iets van hem gezien. Toen er in een college een kort filmpje van een show van hem werd laten zien, kwam ik niet meer bij van het lachen. En hij heeft zich bewezen hoor. Ook in het echt is hij heel leuk.


Vrijdag 30 oktober was een spannende dag. Ik moest namelijk voor de tweede keer het theorie-examen maken voor mijn autorijbewijs. De eerste keer was ik helaas gezakt met drie vragen teveel fout. Ik was echt zo zenuwachtig, maar ik heb het gelukkig gehaald! Nu maar op naar mijn rijbewijs!

Aankomende twee weken wordt het nog even keihard blokken voor mijn tentamens. Als er even wat minder op mijn blog komt, dan komt het dus daardoor. Maar ik ga mijn best doen om mijn blog de aankomende twee weken niet te verwaarlozen!

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je je theorie heb behaald, gefeliciteerd! De eerste foto is echt prachtig. Succes met je rijbewijs en tentamens ;)

    BeantwoordenVerwijderen