vrijdag 27 november 2015

WANNEER ALLES EVEN TEGENZIT


Langzaamaan stromen de cijfers binnen. Kort samengevat, de resultaten zijn dramatisch. Ik heb tot nu toe 2 van de 3 toetsen niet gehaald. Eén cijfer moet ik nog terugkrijgen en heel misschien kan ik een ander cijfer nog ophalen door middel van een toetsinzage. Maar goed. Het leren ging afgelopen periode gewoon even niet. En daar moet ik mij maar bij neerleggen. Ook ben ik helaas gezakt voor mijn rijbewijs. Een best wel rot week dus, waardoor ik even geen zin en inspiratie had om te bloggen. Maaaaar, ik wil hier niet te lang in blijven hangen. Soms vergeet ik even dat het niet het einde van de wereld is als je een keer een toets niet haalt. En ik haal echt wel een keer mijn rijbewijs.
Dus ik ga weer vol goede moed artikelen schrijven en weer hard aan de studie voor school. Ook zit ik met het idee om dan toch binnenkort echt Youtube filmpjes te gaan maken.. Ik heb in ieder geval weer heel veel leuke ideetjes, dus ik ga mijn best doen.

Dit was even een hele korte update. Maar zo weten jullie in ieder geval dat ik nog leef en de reden waarom het even stil was op mijn blog.

Liefs,

Vera

3 opmerkingen:

 1. Ik weet hoe het voelt.. Ik zit momenteel in mn examenjaar, en het gaat echt dramatisch slecht.. xx

  www.melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, niet zo tof nee, maar ik ben erg blij dat je er optimistisch naar kijkt, da's belangrijk. Komt allemaal wel weer goed! Ik ben wel erg benieuwd naar dat moois met je je youtubefilmpjes die je misschien gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend :(! Maar goed dat je niet in het gevoel wil blijven hangen. Volgende keer gaat het vast beter! En wat een prachtige foto van jou!

  BeantwoordenVerwijderen