vrijdag 6 november 2015

OUTFIT | BACK TO THE 60'S


Ik struin samen met mijn vriend door Amsterdam. Een heerlijke najaarszon vergezeld ons deze dag. Ondertussen lopen we hand in hand langs de grachten wanhopig opzoek naar de Leidse Straat. Want ja, daar zit de Subdued en Brandy Melville en ik moest en zou hier mijn wintergarderobe in gaan slaan. Na ongeveer één uur verdwaald te zijn vinden we het dan eindelijk. Eerst even snel de MacDonald's binnen lopen want het nodige bezoekje aan het toilet moet weer gepleegd worden. En daarna, eindelijk, naar binnen. Met hoge verwachtingen kijk ik liefdevol naar de kleding die in de Subdued hangt, om vervolgens diep van binnen te huilen wanneer ik naar de prijs kijk. Vol goede moed loop ik door naar de Brandy Melville om daar toch nog wat geld uit te gaan geven. Maar daar was het zo druk dat ik nog niet eens een stap over de deurdrempel kan zetten. Toch heb ik echt een hele leuke outfit weten te scoren.. Misschien geen winterkleding, maar ik ben echt helemaal in love.. Shirt: H&M 15.00 | Broek: H&M 19.99 | Schoenen: Invito

Op de foto's lijkt het één geheel kledingstuk,m aar het is een losse top en broek. En het zit zoooo lekker. Het is een heel comfy stofje en de outfit is een echte eyecatcher. Dit wordt zeker weten een veel gedragen outfit!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Vera

7 opmerkingen:

 1. Hé, ja! Het lijkt echt op een aaneenhangend dingetje. Meestal heb ik het gevoel dat twee kledingstukken met hetzelfde printje niet leuk staan met elkaar, maar je bewijst het tegendeel! Het staat je! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. staat je heel goed, fijn weekend en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de lieve reacties!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je echt onwijs leuk dit :)!

  BeantwoordenVerwijderen