donderdag 3 december 2015

FOODFESTIVAL 2015


Zaterdag 28 november heb ik samen met mijn lieve vriendje het foodfestival bezocht. Wij waren erg benieuwd hoe zo'n soort festival eruit zou zien en aangezien je geen entreegeld hoefde te betalen was ons besluit snel genomen. Zaterdagmiddag stapte wij in de trein naar Amsterdam Rai en lieten ons verrassen. Een hele grote zaal vol met hele leuke (denk aan roze caravans en blauwe hippiebusjes) eettentjes. We keken onze ogen uit en onze smaakpapillen hebben kunnen genieten. Tussen al het eten door (oké, zo mega veel hebben we ook weer niet gegeten) heb ik ook nog wat foto's kunnen schieten. Niet heel veel hoor. Dus hier een kleine sfeerimpressie van het foodfestival.


Wij hebben helaas niet zoveel kunnen proeven, doordat het best wel prijzig was. We hebben taco's gehaald die je op de eerste foto kan zien. Verder hebben we nog saté en gefrituurde aardappel gehaald. Allemaal erg lekker!

En het zag er allemaal zó leuk uit! Busjes en caravans in allerlei kleuren en op de achtergrond nog leuke muziek erbij. Ik heb in ieder geval een hele leuke middag gehad en heb er zeker geen spijt van!
Volgende keer zorg ik dat ik meer geld op zak heb, haha.

Ben jij naar foodfestival geweest?

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Ahh het klinkt echt super gezellig allemaal! En wat zien die taco's er heerlijk uit! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er echt mega gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen