zondag 27 december 2015

REVIEW | GOLDEN BRACELET


Op Facebook was ik getagd in een berichtje van Sieraden Specialist. Ze zochten bloggers die een review wilden schrijven over één van de sieraden die ze verkopen. Ik was wel erg benieuwd en nam een kijkje op de website. Alle sieraden staan voor een wel héél goedkope prijs te koop. Ik was hierdoor erg benieuwd naar de kwaliteit van de sieraden en heb gereageerd op de oproep. Vorige week kreeg ik deze armband binnen en heb hem goed kunnen testen voor jullie. Dus ben je benieuwd naar de kwaliteit? Lees dan zeker even verder!


Op sieradenspecialist.nl verkopen ze verschillende soorten sieraden. Kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en zelfs horloges. Zelf heb ik een armband uitgezocht. Dit omdat ik eigenlijk nooit armbanden draag, terwijl ik het wel altijd heel leuk vind staan bij anderen!


Ik heb gekozen voor de armband love. Ik vond hem er heel schattig uitzien en ik vind de combinatie van zilver en goud heel leuk. Toen ik de armband binnen kreeg was ik blij verrast. Ik heb hele smalle polsen dus vaak passen armbandjes niet. Deze armband kan je buigen waardoor je hem passend kan maken bij je arm. Deze armband draag je namelijk niet helemaal om je pols, maar ongeveer rond het midden van je onderarm. Zo kan je het leuk combineren met andere armbandjes.

Voor de prijs van 5.95 euro vind ik de kwaliteit van dit armbandje heel goed! Ik heb hem nu pas ongeveer anderhalve week, maar ik denk dat die best lang meegaat. Ook vind ik het echt een pluspunt dat die kan buigen, zodat die geschikt is voor iedere arm!

Wat vind jij van deze armband?

Liefs, Vera


P.S. dit artikel is in samenwerking met sieradenspecialist.nl. 

3 opmerkingen:

  1. Oh, da's wel een groot pluspunt, dat je hem een beetje kan aanpassen, want ik heb ook zo van die dunne polsen als jou, haha. Wat is 'ie mooi!

    BeantwoordenVerwijderen