dinsdag 29 december 2015

OUTFIT | WHITE JEANS IN NOT SO WHITE WINTERWONDERLAND


Outfitartikelen zijn voor mij altijd een dingetje. Het liefst gooi ik mijn hele blog onder met foto's van veel verschillende outfits. Ten eerste vind ik het heel leuk om allerlei verschillende outfits te bedenken en ten tweede vind ik het zelf altijd het leukst om op andere blogs te zien. Maar het maken ervan vind ik ver-schrik-ke-lijk. Wanneer je eindelijk iemand hebt gevonden die foto's van je wilt maken (bij mij is mijn vriendje altijd het slachtoffer, sorry schat!) begint pas het echte probleem. Zo leuk mogelijk op foto's staan. Dan sta ik weer met mijn ogen dicht, stelt de camera niet scherp of zit er allemaal haar over mijn gezicht heen. Ja, het is een regelrechte ramp en voor mij kunnen de foto's nooit mooi genoeg zijn. Vandaag heb ik een outfit voor jullie waarvan ik dacht dat ik op de foto's stond als het tweelingzusje van Karbonkel, maar het eindresultaat viel mij mee. Dus zie hier, een outfit met een witte broek midden in de winter (gewoon omdat het kan)!


Trui: MANGO | Broek: MANGO | Schoenen: Invito | Riem: MANGO | 
Tas: comegetfashion.nl |  Horloge: Cluse

Ik dacht altijd dat een witte broek in de winter echt not done is. Lichte broeken hoor je te dragen in de zomer, punt. Tot ik een paar weken geleden weer eens over Pinterest dwaalde. Ik zag weer de prachtigste foto's van geweldige outfits. Oh, kon ik dat nou maar ook.. Totdat ik een foto tegenkwam waarvan ik dacht, maar hey, dit kan ik ook.. Het was een super simpele basic outfit. Een witte broek plus een ietwat overzised grijze trui. Toevallig had ik dit ook in mijn kledingkast liggen en ik trok het gelijk aan. Vooral de opgerolde mouwen en de combinatie van mijn horloge, tasje en riem maken de outfit helemaal af. Uhm, ja. Ik ben overtuigd. Een witte broek kan ook prima in de winter. Alhoewel, is het wel winter? Het voelt de laatste tijd meer als voor/najaar..

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

  1. Normaliter vind ik de witte broek ook not done hihihi. Maar dit ziet er echt heel erg mooi uit!
    Heeft meteen mijn mening veranderd over de witte broek! Staat je super goed!
    Liefs en een dikke kus Iep

    BeantwoordenVerwijderen