zaterdag 31 oktober 2015

OUTFIT DETAILS#2


Op 11 juli 2014 kwam er een artikel online genaamd "Outfit details". En dit werd een best populair artikel. Wow, dacht ik. Dit ga ik echt vaker doen. Zie hier het resultaat. Bijna 16 maanden later komt het er dan eindelijk van. Waarom het zo lang heeft geduurd? Geen idee. Maar ik ben in ieder geval wel benieuwd of het nu nog steeds in de smaak valt.

Zelf ben ik wel heel enthousiast. Een geslaagde outfit wat op het eerste gezicht best gewoontjes is. Maar de details maken het erg leuk. Onder andere door mijn geweldig leuke nieuwe tasje..


Trui: Forever21 | Riem: Mango 19.95 | Broek: Mango 35.95 | Tasje: Bijou Brigitte 19.99


Het tasje is van de Bijou Brigitte en I love it, love it, love it.. Ik was echt wanhopig opzoek naar een wit tasje. Toen ik deze zag, was het liefde op het eerste gezicht. En toen mama aanbood om het voor mij te kopen, kon ik mijn geluk al helemaal niet meer op. Dankjewel mam!

Het is een super klein  tasje, maar de belangrijkste spullen kunnen erin. Klein maar fijn zullen we het maar noemen.

Verder vind ik de combinatie van zwart en wit echt heel leuk. Ik merk ook dat ik steeds meer outfits samenstel die alleen deze twee kleuren bevatten. I like it! 

Wat vinden jullie van deze outfit details?

Liefs, Vera

3 opmerkingen: