woensdag 14 oktober 2015

TRAVEL | MY TRIP TO ROME


Afgelopen vrijdag vloog ik samen met mijn mama en broers in de ochtend naar het prachtige en zonnige Rome om hier een lang weekend te verblijven. We hebben een paar dagen lang kunnen genieten van prachtige architectuur, zon (die hele zaterdag met regen vergeten we maar) en heerlijke pasta. En pizza. Vooral héél veel pizza. Hier een kleine greep uit de ruim 500 foto's (oeps) die ik heb gemaakt. En laat ik nu maar gaan genieten van het ''oh zo lekkere Hollandse weer''

We hebben echt ongelofelijk veel gelopen. De Nijmeegse vierdaagse is er niets bij. Maar hierdoor hebben we wel echt heel veel kunnen zien van deze prachtige stad. Zoveel mooie gebouwen, restaurantjes en hele mooie, en peperdure, winkels. Ik heb echt genoten het afgelopen weekend.

Rome, tot snel!

Liefs, Vera

3 opmerkingen:

 1. Anoniem10/15/2015

  Wauw, prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh echt super leuk Vera! Rome lijkt me zo tof!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Ik ben zelf ook in rome geweest dit jaar, een hele mooie stad inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen