maandag 19 oktober 2015

MIJN ERVARING MET NEPNAGELS


Toen ik een klein meisje was, had ik altijd prachtige lange nagels. Maar op een gegeven moment begon ik met nagelbijten en ging ik door het leven als 'het meisje met de korte nagels'. Ik vind het echt niet mooi wanneer je nagels afgebeten zijn en het ziet er ook niet bepaald smakelijk uit wanneer iemand alleen maar z'n vingers aan het afkluiven is. Toch kwam ik maar niet van het nagelbijten af. Ik heb nu sinds een paar maanden echte nepnagels. Geen Primark nepnagels, maar echt van een nagelstudio. Benieuwd wat mijn mening erover is? Lees dan zeker even verder!


Ik heb nu bijna 2 (?) maanden nepnagels. De eerste keer dat ik ze liet zetten heb ik gekozen voor solar-nagels met een gellak erover heen. De kleur was (ofcourse) knalroze en om verliefd op te worden. Ik kreeg ook heel veel complimenten van (on)bekende en dat is natuurlijk altijd hartstikke leuk om te horen.

Eigenlijk moet je elke drie weken je nagels laten opvullen. Ik heb mij daar weer is niet aan gehouden. Aan gebrek aan tijd en geen zin hebben ben ik na ongeveer 5 weken weer terug gegaan om ze bij te laten werken. M'n nagels waren ondertussen super lang geworden en het zag er niet meer uit. Er was een uitgroei van hier tot Tokio, dus een bezoekje brengen aan de nagelstudio was niet meer te voorkomen.


Dit keer heb ik ervoor gekozen om geen kleur te doen maar ze te laten polijsten. Ten eerste was dit stukke goedkoper en kostte ook minder tijd. En daarnaast vond ik het ook wel weer leuk om even niet met tien opvallende nagels rond te lopen. Dus ziehier boven het resultaat van hoe het er nu uitziet.

Ik ben echt ontzettend tevreden over de kwaliteit van mijn nagels. Ik had de keuze tussen acryl en solar. Ik heb voor de solar nagels gekozen, omdat de medewerker mij dit aanraadde. Ik heb even het verschil opgezocht op internet. Solar nagels zijn dunner, steviger en goedkoper dan acryl nagels. Maar heel veel verstand heb ik er niet van. Dat zou je echt even moeten vragen aan een deskundige!

Het laten zetten van de nagels plus de gellak kost 50 euro. Het laten opvullen kost 25 euro. Best een hoop geld als je dit iedere maand moet doen. Daardoor ben ik van plan om hierna de nepnagels eraf te halen. Mijn eigen nagels zijn nu al best lang geworden en het wordt weer tijd om ze zelf goed te gaan verzorgen. En nog een heel groot pluspunt, ik ben (als het goed is) van het nagelbijten af! (al moet ik wel toegeven dat ik mezelf af en toe betrap met een nepnagel in m'n mond). Ik ben benieuwd hoe mijn eigen nagels eraan toe zijn. Ik hoop dat ze dan niet al te erg beschadigd zijn. Lijkt het jullie leuk om daar ook een update over te lezen?

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd knap dat mensen dit kunnen dragen, ik vind het namelijk zo verschrikkelijk zitten! Haha. Ik ben wel benieuwd naar een update! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan zelf totaal niet omgaan met kunst nagels, ik heb ze één keer op gehad en gelijk er weer af gehaald omdat ik er niks mee kon worden haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Ik houd echt van lange nagels, maar ik mag het niet met werk..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wel heel erg mooi! Ik heb zelf al hele goede nagels van me zelf.. Ik doe wel altijd gellak :)

  BeantwoordenVerwijderen