dinsdag 26 mei 2015

Review Primark nep nagels


Vandaag heb ik een review voor jullie over de nep nagels van Primark. Zelf bijt ik al heel lang nagels en ik kom er maar niet vanaf. Maar toch wil ik mooie, lange en verzorgde nagels hebben. Ik kocht twee pakjes nep nagels bij de Primark en besloot ze voor jullie te testen. Wil je weten hoelang ze ongeveer blijven zitten, wat mijn mening er over is en of het de moeite waard is om ze te kopen? Lees dan snel verder!


De nagels heb ik vorige week maandag gekocht en heb ze diezelfde dag nog op mijn nagels geplakt. De nagels zitten er na anderhalve week nog steeds op! Af en toe valt er wel een nagel vanaf, maar zelf vind ik dit geen probleem. Het tubetje lijm zit altijd in mijn portemonnee waardoor ik de nagel er weer op kan plakken.

Op dit moment heb ik de blauwe nagels op. Zoals je op de foto kunt zien, zit er een glans overheen. Deze glans is na een paar dagen wel verdwenen, maar daarna heb je gewoon nog mooie, lichtblauwe nagels. Ook zijn de nagels een perfecte lengte. Niet te lang en niet te kort.

Verder kan je (bijna) alles doen met de nagels. Ik kan er mee naar school en werk. En zelfs tijdens het douchen en afwassen blijven ze prima zitten!
Alleen wanneer je wat meer met je handen moet doen, vallen ze er wat eerder af. Ook bijvoorbeeld een blikje openmaken gaat wat moeilijker.Inhoud:
In het doosje zitten:

 24 nagels in allerlei verschillende maten. Zo kun je zelf kijken welke nagel het beste op    welke vinger kan.

 
 Een tube lijm.


Conclusie:
Ik raad de nep nagels van Primark zeker aan! Ze blijven redelijk stevig zitten. Soms valt er wel een af, maar die kan je er heel makkelijk weer op plakken. Wat ik ook een groot pluspunt vind, is de lengte van de nagels. Doordat de nagels niet te lang zijn en een leuk kleurtje hebben, valt het bijna niemand op dat het nep nagels zijn. Heel veel mensen dachten gewoon dat het mijn eigen nagels waren! Dus wil jij liever niet nep nagels laten zetten in een nagelstudio, maar toch mooie nep nagels hebben, zou ik zeker even langs de Primark gaan!

De nep nagels zijn te verkrijgen bij de Primark voor 1.50 euro per stuk in diverse soorten.

Liefs, Vera

5 opmerkingen:

 1. ze zien er erg mooi uit, ik heb er al vaker wat goeds over gelezen. ze zijn dan ook super goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zien er mooi uit, en klinkt eigenlijk ook wel als een goede kwaliteit nagels.. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem5/26/2015

  ik vind ze ook chil en ze blijven inderdaad prima zitten wel ben ik extra voorzichtig met sommige dingen omdat ik bang ben dat ze afbreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er mooi uit, helaas is het voor mij alleen maar omhandig als ik ze draag haha. Kan dan niet zo veel uitvoeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er zeker goed uit! Toch maar is uitproberen dan :)

  BeantwoordenVerwijderen