maandag 11 mei 2015

I need your help!


Goeiemorgen/middag/avond. Oh, het wordt zulk lekker weer deze week! Daarom een outfit voor jullie in het wit. Een lekkere zomerse outfit voor een niet al te warme zomerse dag (wat we helaas hier in Nederland erg vaak hebben).

Maar met het mooie weer in het vooruitzicht heb ik afgelopen vakantie super veel leuke zomerkleding gekocht en kan nu echt niet meer wachten op de zomerse temperaturen. Een shoplog komt er aan! Ik ben alleen aan het twijfelen of ik een filmpje ga opnemen of gewoon een artikel maak met foto's. Het lijkt mij heel leuk om een filmpje op te nemen. Kijken of mij dit bevalt. Wat vinden jullie leuk? En ohja, ik doe ook nog mee aan een wedstrijd en ik kan jullie stemmen hard gebruiken! Benieuwd naar meer foto's van de outfit? En aan welke wedstrijd ik mee doe? Kijk dan snel verder!Ik doe mee aan brildrager van het jaar! Ik sta nu op de 21e plek. Om in de finale te komen moet ik minimaal in de top 5 komen te staan. Dus zouden jullie zo lief willen zijn om op mij te stemmen? :)
http://brildragervanhetjaar.specsavers.nl/kandidaat/vera-vonk_16524/
Alvast heel erg bedankt!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

 1. Je hebt een erg leuke outfit aan, ik vind vooral je blazer echt heel erg mooi! En ik heb op je gestemt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede outfit, het lijkt een chique / casual pak op deze manier !
  Succes met de wedstrijd!

  Liefs,
  Mimi
  Mimimalistic.com

  BeantwoordenVerwijderen