dinsdag 21 april 2015

Fotoshoot House of LouIk had Zondag 12 april mijn allereerste fotoshoot. Ik werd gevraagd door Milou van houseoflou.nl of ik model wilde staan voor deze shoot. En daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Het was een hele leuke dag en ben best trots op het eind resultaat. En als verrassing heb ik ook nog een hele leuke goodiebag gekregen! Happy me! 

Ik sta genoeg voor de camera door mijn blog, maar toch weet ik nog steeds niet wat nou leuke poses zijn, haha! Dus het was wel even spannend. Benieuwd naar meer foto's? Klik dan verder!House of Lou is mijn favoriete sieradenwebshop. Maar het wordt nu alleen maar nog leuker, want House of Lou breidt het concept uit. Er worden nu ook interieur spullen en kleding verkocht. Via www.vivalalou.nl krijg jij een kijkje achter de schermen bij House of Lou.

Hoe vinden jullie de foto's geworden?

Liefs, Vera

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je gevraagd werd als model! Ik vind je outfit op de eerste twee foto's heel erg leuk! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele gave foto's in deze post, maar de rest van je blog is ook altijd superleuk om te zien en te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen