donderdag 16 april 2015

Summer is coming!


Summer is coming! Ja, ik heb er weer zin in. Het zonnetje begint steeds meer te schijnen en de tijd van zomerse kleding en terrasjes bezoeken is weer aangebroken. Ik heb hier een outfit aan die perfect is voor een lekker zonnig lentedagje. Het is niet te koud en niet te warm. En mijn hoedje kon natuurlijk niet ontbreken. Het liefst zou ik hem veel vaker opzetten, maar dat kan helaas niet omdat die net iets te groot is. Hierdoor waait die al af met super weinig wind. Hoedfrustratie numero uno. Maarja, voor foto's is die heel geschikt! 


De foto's zijn gemaakt in Oostvaardersplassen. Wat is het hier prachtig. Ik was hier nog nooit geweest, terwijl het in mijn eigen stad is. Shame on me! Maar nu ik dit plekje heb ontdekt, ga ik hier zeker vaker foto's maken!

Liefs,

Vera

7 opmerkingen:

 1. Echt leuk met die blouse onder dat trui/shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit. De blouse onder de trui staat erg mooi. Waar heb je de broek vandaan? Of beter gezegd waar heb je de hele outfit vandaan because i love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie locatie inderdaad! En een ontzettend toffe outfit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat een gave outfit Vera! Die hoed is zooo tof! Ik ben daar eerlijk gezegd ook nog nooit geweest, hahah, oeps! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi en wat een geweldige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen