zaterdag 17 oktober 2015

SHOPLOG | GLAMOURDAY3 Oktober was echt dé dag van het jaar. Nee hoor, grapje. Maar ik heb mij wel aardig kunnen uitleven met al die korting. Het was namelijk Glamour day! 20% korting bij meer dan 3500 winkels in Nederland en België.
Aangezien ik bij de Mango werk, krijg ik altijd personeelskorting op mijn aankopen. En de korting van Glamour day kwam daar ook nog is boven op. Hallo korting en hallo nieuwe kleding. In deze shoplog laat ik zien aan jullie wat ik voor een wel héél leuk prijsje heb kunnen scoren. 


Sjaal 25.99 | Riem 19.99 | Jeans 35.99 | Trui 19.99

Normaal zou ik ruim 100 euro moeten betalen, maar nu heb ik deze kleding kunnen krijgen voor 60 euro! Waarom is het niet elke dag Glamourday? :(

Heb jij ook wat gekocht op Glamourday?

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. Beautiful details!
  You have a really nice blog, what do you say about follow each other? I will follow you back!
  Keep in touch!

  xo,
  Priceless Ambition

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankopen heb je gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen en wat fijn al die korting!

  BeantwoordenVerwijderen