donderdag 1 oktober 2015

OUTFIT | SIMPLE IS NOT BORING


''Ik wil ook een blog beginnen'' schreeuwde Jamely bijna door de winkel heen tijdens het werk. ''Ah, moet je echt doen Jaims'' schreeuwde ik net zo hard terug. De rest van de werkdag hebben we zo'n beetje alleen maar ideeën gedeeld en plannen gemaakt. Alle klanten van die dag zijn gelijk op de hoogte wat er het komende jaar op onze blogs voorbij zal komen. En ja, ik heb er weer een blogvriendinnetje bij in mijn eigen stadje. Dus hopelijk komen er nog veel meer outfits voorbij hier op Sparkly Style. En vandaag is de dag die de historieboeken ingaat. Want mijn eerste outfitpost staat vandaag voor jullie klaar. In deze outfit kunnen jullie zien hoe ik mijn nieuwe paar Stan Smith's combineer. En ohja, credits naar de gloednieuwe blogger Jamely! (en nu heb ik wel weer genoeg reclame gemaakt)MANGO jas | MANGO shirt | MANGO broek | STAN SMITH sneakers


Het was verder echt een heerlijke dag. Het was super lekker weer, heerlijk vroeg uit van school (thanks brandoefening) en daarna een gezellige middag gehad. Verder nog even huiswerk gemaakt en de dag is voorbij gevlogen!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs, Vera

6 opmerkingen:

 1. Aaah je bent een schatje!! Te leuk dit 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk inderdaad om zo'n blogvriendinnetje te hebben! Stoere outfit ook :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super tof dat ze ook de stap heeft gezet om er eentje te beginnen! Ik ga er eens rondneuzen subiet! (: Lijkt me heerlijk ook dat je altijd iemand hebt waar je je outfit foto's mee kan maken en kan praten over het hele bloggebeuren. Mooie outfit! Die stan smiths staan er leuk onder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit, ik vind je broek echt heel gaaf!
  Liefs,

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super toffe broek!!! ik ga direct ook even op haar blog kijken!

  BeantwoordenVerwijderen