vrijdag 25 september 2015

NEW IN: STAN SMITH


''Like en deel en maak kans op een paar adidasschoenen naar keuze!''. Dit bericht kwam ik tegen op Facebook. De winkel Sneakers Almere was denk ik in een leuke bui en wilde zomaar iemand hier blij mee maken. Eigenlijk doe ik nooit mee met winacties, maar dit keer was het anders. Ik kon die deelknop maar niet weerstaan, en ach. Een like gunde ik ze ook wel. Dus zo gezegd, zo gedaan. Geliked en gedeeld. Eigenlijk was ik de winactie alweer een beetje vergeten, totdat ik vorige week opeens werd getagd in een bericht.

Gefeliciteerd, Vera Vonk. Je hebt gewonnen!

Ik kon mijn geluk niet op toen ik dat las en ik zat als een imbeciel de webshop af te speuren naar wat voor soort modellen ze hadden. Mijn oog viel gelijk al op de Stan Smith met wit en groen. Afgelopen woensdag ging ik met een kloppend hartje naar de winkel toe. Hopend dat ze dit paar zouden hebben.


En wat was ik blij toen ik ze zag staan. Ik heb ze gelijk gepast en wist het meteen toen ik deze witte pareltjes aan mijn voeten zag. Die neem ik mee naar huis. En ze lopen heerlijk. De aankomende paar weken heb ik mijn look al klaar. Stan Smith aan mijn voeten en een big smile op mijn gezicht! 

Wat vindt jij van mijn nieuwe schoenen?

Liefs, Vera6 opmerkingen:

 1. Wat tof! Zeker omdat je het zo niet verwacht bij dat soort acties haha. Ik heb deze ook, lopen heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh super gaaf! Ze zijn heel mooi Veer! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een geluk! Ze zijn echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! Ik doe ook altijd mee aan winactie's met de gedachte ik win het niet, en uiteindelijk win ik ook écht niet? Je hebt veel geluk gehad! Ik ben benieuwd naar je outfits, want zo'n groene kleur combineert niet erg makkelijk toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben er ook echt zo blij mee. Besef nog steeds niet wat een geluk ik heb gehad. En de outfits komen eraan. Groen is zeker niet een makkelijke kleur om te combineren, maar gelukkig is verder de schoen helemaal wit, wat het gelijk weer wat makkelijker maakt!

   Verwijderen