dinsdag 22 september 2015

HERFST SHOPLOGNu de sale uit de winkels aan het verdwijnen is en de nieuwe collecties langzamerhand de winkels in druppelen heb ik ongelofelijk veel moeite om niet steeds schappen met kleding mee naar huis te nemen. De nieuwe herfst/winter collecties zijn echt heel mooi en ik heb mij dan ook aardig uitgeleefd de afgelopen maand. Zo heb ik onder andere een broek, jasje en een shirtje gekocht. Maar ook schoenen kunnen niet ontbreken in deze shoplog. In deze shoplog kun je ook terugvinden waar de kleding vandaan komt die ik in deze outfitpost droeg. En verder is het een beetje een bij elkaar geraapt zooitje. But, sit down and enjoy! 


T-SHIRT: MANGO 15.99
RIPPED JEANS: MANGO 35.00
LEREN JASJE: MANGO 60.00
BOMBER JACK: BERSHKA 35.00
SCHOENEN: VAN HAREN 35.00

Hm, nu ik het zo teruglees ben ik afgelopen maand hoofdsponsor geweest van de Mango, haha. Maar goed, dit is in ieder geval de herfst shoplog. 

Wat vinden jullie het leukste item?

Liefs, Vera

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke items heb je geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke herfst aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha Mango heeft ook gewoon hele leuke items ;) Toch vind ik de laarsjes van de van Haren het leukste <3

    BeantwoordenVerwijderen