donderdag 17 september 2015

#4REASONS WHY I LOVE MY GLASSESIk heb nu al zo'n 8 á 9 maanden een bril en ben de afgelopen tijd veel nadelen, maar ook veel voordelen tegen gekomen van het dragen van een bril. Alhoewel ik zit te twijfelen om ook lenzen te nemen, ben ik stiekem toch wel een beetje trots om brildrager te zijn. Dus in dit artikel geen gezeur over regendruppels op de glazen of niet meer herkend worden als je een keer zonder bril komt opdragen. Maar gewoon even een artikel om stil te staan bij mijn grote vriend(in), mijn bril.1. Je bent snel klaar in de ochtend.
Geen ingewikkeld gedoe met dat je lens niet in je oog wilt, wat weer als gevolg traanogen heeft. Nee, een bril kost precies 1 seconde om op je hoofd te zetten and you're ready to go. Naja, als je verder dan helemaal klaar bent. Want douchen, aankleden, opmaken, ontbijten etc. tel ik nu even niet mee. 

2. No makeup needed.
Wanneer ik een keer geen zin heb om mijn wenkbrauwen bij te werken of mascara op te doen maakt het helemaal niets uit. Gewoon een dagje au naturel en niemand valt het op. Dat grote ding op je hoofd trekt namelijk meer aandacht dan de kleine ogen die erachter zitten. Lang leve de bril! 

3. Een bril laat je ouder lijken.
Dit is denk ik alleen een voordeel wanneer je nog jong bent en graag ouder geschat wilt worden. Zelf lijk ik niet erg oud en mensen schatten mij dan ook regelmatig jonger dan 18. Maar wanneer ik mijn bril draag schatten mensen mij vaak ouder. Dus nog een goede reden om een bril aan te schaffen. 

4. Een bril maakt je outfit af. 
Op een fashionblog kan natuurlijk geen fashionreden achterwege blijven. Bij sommige outfits staat een bril echt geweldig. Het maakt je outfit compleet. Net als een ketting, of een armband. Een bril kan je dus ook gewoon zien als een sieraad. Dat je ook nog is goed kan zien is maar een bijzaak. 


2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Zelf zie ik alleen maar nadelen aan mijn bril dus dit artikel had ik echt even nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kenley9/17/2015

    Ik heb een ****hekel aan lenzen, echt waar. Maar soms komen ze nou eenmaal veel beter uit. Persoonlijk erger ik me het minst aan zachte daglenzen. Aan het eind van de dag smijt je ze lekker weer het raam uit en hebben je ogen weer rust. Dus dat is mijn advies :)

    BeantwoordenVerwijderen