donderdag 22 oktober 2015

MY SHOWER ESSENTIALS


Niets is fijner om na een lange, vermoeiende en koude dag thuis te komen en onder een paar heerlijke warme stralen te staan. Naast het filosoferen over het leven (wat volgens mij bezigheid nummer 1 is tijdens het douchen) is het ook handig om even te doen wat de bedoeling is van douchen. Je zelf schoonmaken. Ik heb sinds kort nieuwe doucheproducten dus leek het mij wel een leuk idee om deze met jullie te delen. En ik kan je nu al één ding verklappen, ze ruiken heerlijk!
Zonder crémespoeling zou ik niet kunnen. Ik heb best wel dik haar en zit echt elke keer weer in de klit. Het maakt niet uit of ik het 100 keer borstel of helemaal niet. Het blijft een gedoe om het steeds weer klitvrij te borstelen. Deze crémespoeling ruikt ten eerste echt heel lekker. En het maakt mijn haar ook super glad.

Ik ben sowieso fan van de producten van Dove. Het is verzorgend voor je huid en de geur blijf je ook voor langere tijd ruiken. Het enige puntje is dat ik echt totaal niet van kokos hou. Niet van de smaak en ook niet van de geur. Ik was dan ook erg verrast dat ik deze douchegel wel lekker vind ruiken. De kokos is echt niet overheersend, wat in mijn geval heel gunstig is, haha. 

Over de shampoo ben ik ook echt heel tevreden. Van dit merk had ik al eens de goude/gele kleur geprobeerd en daar was ik heel tevreden over. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze kleur. Ik was eigenlijk sowieso al enthousiast over de kleur van het product net als bij de conditioner (jeej, roze!) maar toen ik de shampoo had gebruikt werd ik nog enthousiaster. Waar je bij de meeste shampoo de halve fles in je haar gooit, kon ik hier maar een klein beetje gebruiken en dat was al genoeg voor mijn bos haar. En ja, ook deze ruikt heerlijk! 


Ook deze douchegel blijf je erg lang ruiken en mijn mening is eigenlijk precies hetzelfde als over de andere douchegel. Persoonlijk vind ik deze nét wat lekkerder ruiken, maar dat is een kwestie van smaak.

Gebruik jij ook één van deze doucheproducten?


Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Ik gebruik zelf ook Dove. Ruikt zo lekker. xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke producten gebruik je! Love Dove <3

    BeantwoordenVerwijderen