woensdag 28 oktober 2015

NEW IN | ESTÉE LAUDER LIPSTICK


Ik wil al heel lang een lippenstift van een wat duurder merk. Ik had er al een van de HEMA en daar ben ik dik tevreden over. Maar toch was ik wel erg benieuwd of een lippenstift van een duurder makeup merk echt zoveel beter is. En nu ben ik dan eindelijk de trotse eigenaresse van een echte Estée Lauder lippenstift. En natuurlijk, in de kleur roze!


Ik ben echt geen beautyblogger en heb ook helemaal geen verstand van make-up. Mijn makeup stash bestaat dan ook uit mascara, wenkbrauwpotlood, foundation en daar houdt het dan ook wel weer bij op. Maar ik vind het toch wel de moeite waard om deze lippenstift een plekje op mijn blog te geven.

De lippenstift blijft best lang op je lippen. Het blijft zeker wel een dagje op je lippen zitten. Misschien moet je het af en toe een beetje bijwerken, maar ik vind dat zelf niet zo'n heel groot probleem. Alleen als je echt heel wild gaat eten (bijvoorbeeld spareribs ofzo), gaat die er wat sneller af.

Eigenlijk draag ik lippenstift alleen maar naar wat nettere gelegenheden zoals een avondje uit naar de bioscoop of het theater. Ook naar een feestje vind ik het wel leuk om het op te doen, maar daar houdt het dan ook wel een beetje op voor mij. '

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. Ziet er uit als een mooie kleur, ben zelf wel benieuwd hoe die eruit ziet op de lippen eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik zal hem wel een keer in een outfitpost dragen!

   Verwijderen
 2. heel mooi kleurtje is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a pretty color, loving it!

  XO from Malta,
  www.b-biche.com

  BeantwoordenVerwijderen