zondag 25 oktober 2015

OUTFIT | BLACK ON BLACK


'Schatjeeeee, ga je alsjeblieft mee outfitfoto's maken?'. Dit hoort mijn vriendje zo ongeveer een paar keer per week. Hij zegt, zo lief als hij is, altijd ja. Maar ons kennende komt het er dan eigenlijk nooit van. Altijd komt er iets tussen wat 'belangrijker' is. Zoals bijvoorbeeld de hele dag in bed spenderen of toch nog even een leuke film kijken, waardoor het al te laat is om nog buiten foto's te maken. Dit keer heb ik het goed aangepakt en hem meegesleurd naar buiten. En we hebben niet één, maar wel twee outfits op de foto weten te leggen. Vandaag outfit numero uno!
Schoenen: Invito | Pantalon: Mango | Trui: Vero Moda | Wit blousje: Mango | 
Clutch: comegetfashion.com | Sjaal: Mango


De pantalon en het kraagje maakt de outfit classic, wat ik persoonlijk erg leuk vind. Je kan dit bijvoorbeeld dragen naar een wat nettere gelegenheid. Ik had dit afgelopen vrijdag aan naar het theater, waar ik de geweldige musical Grease heb gezien. Ik ben gek op die film en kan het dan ook niet vaak genoeg kijken.

Zelf heb ik een obsessie ontwikkeld voor brogues. Ik heb nu twee paar hiervan en ik draag ze echt bijna elke dag. Je kan ze echt op zóveel manieren combineren. Bij deze outfit passen ze naar mijn mening perfect. Ze passen bij het black on black effect, maar door de witte zool sluit het weer aan bij het kraagje.Wanneer je de outfit wat meer casual wilt maken, kan je er sneakers onder dragen. Bijvoorbeeld de Stan Smith sneakers.

Ik heb echt een hele leuke en relaxte dag gehad. Precies zoals een zondag hoort te zijn. En ik kan mijn vriendje niet genoeg bedanken dat hij mijn personal fotograaf wilt zijn!

Wat vinden jullie deze outfit?

Liefs, Vera


6 opmerkingen:

 1. Ah wat zie je er mooi uit!! Grease was zo leuk he!! Ik was er ook heen geweest laatst, geweldige musical! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je grijze sjaal echt heel erg mooi! Zou het super leuk vinden als je ook een kijkje neemt op mijn blog, ben namelijk erg benieuwd of je het wat vindt :)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! En ik vind de sjaal je look echt helemaal afmaken! Heel mooi! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi jou style wauw! Je bent ook een prachtig meisje om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen