vrijdag 11 juli 2014

Outfit detailsHoi lieve lezers!
Gisteren had ik een gesprek met mijn studiebegeleider ter voorbereiding voor mijn studie van volgend jaar. Er is gekeken naar waar ik extra ondersteuning nodig heb om mijn studie zo goed mogelijk te laten verlopen. Het geeft wel een fijn gevoel dat ik die ondersteuning krijg. Zo is het toch iets minder eng om aan mijn nieuwe opleiding te beginnen. Na het gesprek ben ik nog even de stad in geweest met mijn lieve moeder. Mijn nieuwe school ligt midden in het centrum dus dat is ideaal! Mijn moeder had nog een paar spulletjes nodig voor volgende week. Ze gaat namelijk de vierdaagse in Nijmegen lopen. Dit jaar wordt het alweer de 10e(!) keer en ik ben dan ook heel erg trots op haar...Het was gister echt zó warm. Ik had het totaal niet verwacht dus had ook veel te warme kleding aan. Ik heb dus snel dit zwarte shortje gekocht bij de Vero Moda outlet en gelijk aangetrokken. Zo was het nog wel even vol te houden!
In dit artikel heb ik een aantal outfit details gezet met mijn nieuwe shortje. Ik heb de foto's gemaakt in de spiegel van mijn nieuwe kledingkast. Mijn vorige kast was best klein dus er paste ook echt heel weinig kleding in. Deze kast is een stuk groter en heb nu dus veel meer ruimte. Ik zie een goed excuus om weer veel nieuwe kleding te kopen, haha!
En ohja, ik weet niet of het jullie is opgevallen. Maar ik heb een eigen domein! Ik ben er echt heel erg blij mee!

Liefs, Vera


9 opmerkingen: