dinsdag 22 juli 2014

Birthday girl!


Yes, vandaag ben ik jarig! 17 jaar alweer. En wat is afgelopen jaar snel gegaan zeg. Het lijkt pas een paar maandjes terug dat ik 16 werd. Ik ben al aardig verwend. Ik heb geld gekregen, een tasje en veel verjaardagskaarten. Ook krijg ik nog wat cadeaus van mijn moeder, broers en vriend. Van mijn moeder krijg ik waarschijnlijk een nieuwe camera (yes!) en van mijn broers een camerastatief, maar dat komt allemaal nog. En wat ik van mijn vriend krijg is nog steeds een verassing. Ik kan echt niet goed tegen verassingen, haha. Ik wil altijd weten wat ik krijg. Ik zal deze week ook nog een artikel online zetten met alle verjaardagscadeaus die ik heb gekregen.
Verder wordt vandaag een rustig dagje. Het is heerlijk weer dus vanavond lekker barbecuen, yummie!
Nu lekker in de tuin zitten en genieten van mijn verjaardag.

En ohja, I love my skirt. Ik heb deze vorig jaar gekocht in Frankrijk. Hij komt van de Pimkie vandaan en ik was er gelijk verliefd op. Een mooie rok op een mooie dag! :)

Liefs, Vera

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd! (Nu nog maar 16 keer dat zeggen ;)) Ga lekker genieten inderdaad, het is mooi weer vandaag. Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat een schattig roze outfit, staat je goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige outfit! En gefeliciteerd nog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem7/23/2014

  Gefeliciteeerd en prachtige outfit, erg leuk!

  Liefs, Janneke
  www.jantasie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie rok!
  Nog gefeliciteerd! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Vera! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem7/24/2014

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En je hebt er een volger bij (SeeAStyle op Bloglovin')
  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen