dinsdag 15 juli 2014

Youtubers I love


Ik ben echt verslaafd aan Youtube filmpjes kijken. Ik kan er uren mee bezig zijn en ik hou ervan om nieuwe Youtubers te leren kennen. In dit artikel laat ik 5 Youtubers zien die ik leuk vind en waar ik (bijna) alle filmpjes van kijk!

Sarah van www.ultimatefashionlover.nl heeft ook een eigen Youtube account. Zij is een van de eerste Youtubers die ik ben gaan volgen en ik kijk haar filmpjes nog steeds met plezier. Ze maakt voornamelijk filmpjes over fashion maar ook beauty en vlogs komen voor. Laatste tijd maakt ze ook erg veel shoplogs. Gelukkig maar, want dat vind ik het leukst!


De filmpjes van Rachel Kromdijk kijk ik ook altijd. Ze maakt de prachtigste ooglooks en ze praat er wat op los in haar filmpjes. Ze komt altijd vrolijk over wat erg fijn is om naar te kijken. Ook Rachel volg ik al een tijdje en ik zie haar steeds meer groeien. Ze verdient zeker meer abonnees want ze heeft echt een geweldig talent! Haar blog is ook zeker een kijkje waard: www.rachelkromdijk.nl


Lily Melrose heeft zo'n gave kledingstijl. Ik ben er fan van. Ook haar filmpjes zijn altijd erg leuk om te zien. Ze bewerkt ze echt prachtig. Ook bij haar ben ik het meest fan van de shoplogs. Maar dat vind ik bij iedereen het leukst om te zien, haha!
http://www.llymlrs.com/

Sharon is een vijftienjarig meisje en haar filmpjes zijn zó leuk om naar te kijken! Ze praat op een hele vrolijke manier waar je zelf gewoon vrolijk van wordt! Op haar kanaal zie je shoplogs, reviews, vlogs, outfits en make-up filmpjes terugkomen! En, ze heeft een obsessie voor Parijs. Net als ik, dus ik mag haar sowieso wel, haha!
http://www.lovely-photography.nl/


En als laatste, het kanaal beautycrush. Ze heeft een kledingstijl om u tegen te zeggen en daardoor vind ik haar zo geweldig. Vooral haar lookbooks vind ik heel erg leuk om te kijken.
http://www.beautycrush.co.uk/

2 opmerkingen: