zondag 13 juli 2014

Mijn favorieten tassen


Volgens mij kan je als vrouw zijnde nooit genoeg tassen hebben. Gelukkig bestaan er veel verschillende soorten tassen en zit er voor iedereen wel wat tussen. Zelf heb ik niet erg veel tassen. Ik heb er denk ik niet meer dan 10. Heel veel tassen die ik heb zijn ook een aantal jaar oud en gebruik ik eigenlijk nooit meer. Ik heb voor dit artikel een selectie gemaakt van mijn favorieten tassen!
 Deze tasjes zijn echt zó leuk en ik gebruik ze dan ook met liefde. Ze zijn klein, maar er kan alsnog genoeg in. Perfect voor als je geen zin hebt om een grote tas mee te nemen! Ik ben ook zeker van plan om meer tassen van dit formaat te kopen. Ik vind het echt ideaal!

 Ook deze tas staat op een hoog plekje in mijn lijst van favorieten. Het is een grote tas waar veel in past en ik ben echt verliefd op de kleur. Dit is een tas die perfect is voor de zomer dus ik ben van plan om hem veel te gebruiken aankomende tijd!
 Ik heb deze tas een hele lange tijd gebruikt voor school. Hij is super stevig en er kan echt zó veel in. Echt niet normaal. Ik kan er van alles in stoppen en hij raakt echt nooit vol.
 En dit is mijn nieuwste aankoop van tassen. Deze tas gebruik ik op dit moment het meest en gaat bijna overal mee naar toe.
 Ook dit is een echt zomertasje. De tas is van een heel dun stofje gemaakt dus er kunnen ook niet al te zware spullen in. Perfect voor een dagje strand!
En de laatste tas, mijn rugzak! Ik vind de print echt héél leuk en de binnenkant is ook geweldig. Knalroze namelijk! Het is een lekker stevige tas en je kan hem leuk combineren!


6 opmerkingen:

 1. mooie tassen, de rugzak is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooooeh wat leuke tassen zeg! Ik vind ze allemaal super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar heb je alle tassen gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Foto 1: Accessorize / H&M
   Foto 2: Winkel in Spanje
   Foto 3: Huishoudbeurs
   Foto 4: modemusthaves.nl
   Foto 5: Winkel in Spanje
   Foto 6: The Sting

   Verwijderen
 4. Die rode tas vind ik zo vet! Wat een leuke tassen heb je!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die van Accessorize echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen