donderdag 24 juli 2014

Outfit: flower shortsHoi lieve lezers! Vandaag heb ik een lekker zomerse outfit voor jullie. Ik ga dit jaar niet op vakantie, maar als het weer zo blijft heb ik daar totaal geen problemen mee! In deze outfit draag ik een nieuw shortje. Dit shortje heb ik gekregen voor mijn verjaardag van mijn vriend samen met nog een shortje. Ik ben er heel erg blij mee! Verder draag ik een shirtje van de Zara, schoenen van van Haren en het tasje is van loavies.com
Vinden jullie het trouwens leuk om nog een artikel te zien met mijn verjaardagscadeautjes?

Liefs, Vera


6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk shortje! En ook heel vrolijk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Suuuper leuke, zomerse outfit! ik ben dol op je shortje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie shorts, je hebt het ook super gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de lieve reacties. Super leuk om te lezen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet er echt heel leuk uit! Dat shirtje staat mooi bij het broekje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen