maandag 2 maart 2015

Paris, Je t'aime...


Wat heb ik een geweldige vakantie gehad. Ik heb super veel gedaan. Een dagje naar de dierentuin, gesnowboard, naar Feyenoord - Roma geweest en naar Parijs! En over dat laatste wil ik het graag even hebben. Wat is het toch een prachtige stad. Vorige week dinsdag ging om 4.15 de wekker en om 5.30 zaten we al in de trein naar Amsterdam om vanaf daar de Thalys te nemen. Ik heb een heerlijke dag gehad met mijn moeder en vriend. We hebben super veel gezien en ondanks dat het best veel heeft geregend hebben wij ons prima vermaakt. Om 19.30 zaten we weer in de trein terug naar Nederland en om 00.00 was ik alweer thuis en kon ik lekker mijn bed in duiken. En natuurlijk heb ik ook wat foto's gemaakt!


De stad van de liefde.. Dus natuurlijk hebben wij ook een slotje gehangen aan de brug.
Ik kan het je echt aanraden om een dagje naar Parijs te gaan. Het is ook niet zo heel duur. Als je drie maanden van te voren je kaartje voor de trein boekt is het helemaal niet duur! En in één dag kan je echt heel veel zien. En ooit hoop ik een keer een paar dagen naar Parijs te gaan! :)

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. Gaaf! Ik wil er ook nog graag een keertje naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, wat leuk een dag naar Parijs! Die stad is zo moooi, ik wil echt eens terug. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon zo, whoop, 1 dagje? Superleuk! While I was little ben ik er een keer geweest, zo'n mooie stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's, maar dat kan natuurlijk ook niet anders met zo'n mooie stad! Wat leuk dat je er gewoon voor een dagje bent geweest! Ik ga er in mei heen met school, voor een paar dagen, dus bij dit artikel kan ik zo héérlijk wegdromen... <3

  BeantwoordenVerwijderen