dinsdag 17 maart 2015

New clothes make me happy


RIPPED JEANS: MANGO 30.00

De hele week kriebelde het bij mij al.. Ik moest en zou deze week geld gaan uitgeven. De nieuwe Mango in Almere was net geopend en aangezien mijn school 1 minuut lopen er vandaan is, was er toch echt maar één optie van mij. Shoppeeeeeen!

Oké, een hele uitgebreide shopsessie werd het niet door gebrek aan geld en tijd. Om 17.30 een winkel in lopen met maar héél weinig (en geloof mij, het was echt heel weinig) geld is niet een hele ideale optie. Ook had ik nog mijn vriendje meegesleurd voor geweldig kledingadvies, maar zijn mobiel werd opeens 10000 keer interessanter. Het helpt ook niet echt mee dat ik wel dertig rondjes heb gelopen omdat ik zó veel leuke kleding zag. Maar goed, uiteindelijk ben ik heel gelukkig met mijn nieuwe aankoop. Want ja, hoe oppervlakkig het misschien ook mag klinken. Ik wordt héél gelukkig van nieuwe kleding! 

8 opmerkingen:

 1. Ik ben het helemaal met je titel eens! Wauwieee wat een gafe broek!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem3/17/2015

  ik houd ook echt van shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap het hoor, word er zelf ook altijd blij van! Mooie jeans!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wordt ook altijd blij van nieuwe kleding, vooral als ik eindelijk iets heb gekocht wat ik al heel lang wilde hebben! Je broek ziet er erg mooi uit trouwens :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dit is zo herkenbaar! Ik loop er nu echt twee keer per week rond om te werken, en ze hebben zo veel leuke dingen he! Super leuk dat je wat hebt gekocht! Binnenkort een nieuwe outfit? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha je titel is perfect :P! En wat een leuke broek heb je gekocht:)

  BeantwoordenVerwijderen