vrijdag 6 maart 2015

Simpele outfit + bijkletsen


Helloooo! Zoals ik in het artikel over Parijs al had gezegd, had ik vrijdag afgesproken met Tessa. Het was alweer een tijdje geleden dat wij hadden afgesproken dus de voorjaarsvakantie leek ons een goed moment om weer foto's te gaan maken. Zooo handig dat je een blogvriendinnetje hebt die in dezelfde stad woont. Het was weer heel gezellig en de plaats waar we foto's gingen maken was prachtig.. En ohja, de laatste tijd irriteer ik mij mateloos. Wil je weten aan wat? Lees dan verder!
Ik vind namelijk de kleding die ik heb echt drie keer niks. Elke ochtend sta ik uren (oké, ietsjes korter) voor mijn kast en nog kan ik niets vinden. Ik weet precies wat ik leuk vind qua kleding maar op een of andere manier ligt er niks in mijn kast van mijn ideale kledingstijl..


Voor mijn gevoel koop ik ook best veel kleding wat ik eigenlijk niet echt leuk vind. Ik vind het wel leuk, voor één of twee keer. Maar daarna gooi ik het achter in mijn kast zodat het onder een hoopje kleding komt te liggen en ik daarna compleet vergeet dat ik het heb. En het geeft ook nog is troep..


Eigenlijk wil ik gaan investeren in kleding. Ja, dat klinkt allemaal veel interessanter dan het is. Maar gewoon een spaarpotje maken en dan eens in de zoveel tijd een kledingstuk kopen wat je echt graag wilt. Vaak geef je daar ook wat meer geld aan uit, maar dan mag dat. Ik ga eerst maar even kijken of ik kleding weg kan doen, om daarna kleding te gaan kopen die ik echt graag wil!

Liefs, Vera

5 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! En wat betreft dat investeren; lekker doen, want het levert je uiteindelijk alleen maar aankopen op waar je wel heel blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar wat je zegt, haha, daarom ben ik nu ook wat kleding aan het (proberen te) verkopen om wat meer ruimte in mijn kast voor mooie kleding te maken. Deze outfit is wel heel leuk, tof gecombineerd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar! De laatste tijd denk ik ook steeds meer na over wat ik koop zodat ik er zeker van ben dat ik het nog langer ga dragen dan maar 2 weken. De outfit die je aan hebt vind ik trouwens wel heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfit! Je jeans is zo gaaf! En wat je zegt over de kleding die je in je kledingkast hebt hangen. Ik herken het helemaal! Ik heb heel veel leuke items, maar de laatste tijd ben ik er een beetje op uitgekeken. Ik vind het spaarpotje een heel goed idee! Liefs
  Ps. waarom kende ik jouw blog nog niet? Ik vind je blog echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen