vrijdag 24 juli 2015

MY 18TH BIRTHDAY OUTFIT


Is het niet te kort?
Nee, Vera..
Oke, maar lijkt het niet alsof ik geen broek aan heb dan?
Nee, ook niet.. Vera, hij staat leuk. Gewoon kopen! 

Dit is maar een voorbeeld van de vele vragen die ik stelde aan Annalies en Tessa toen wij een outfit gingen kopen voor mijn verjaardag. Een T-shirt dress. Iets wat ik zo gaaf vind staan bij andere meiden, maar zelf toch wel een beetje eng vond om te dragen. De straten in Maastricht zijn zo mooi. Het geeft zo'n ouderwets sfeertje wat ik als echte Almeerder totaal niet gewend ben. Toen mijn vriend en ik langs dit trappetje liepen, zag ik het al helemaal voor me. Hier moest ik outfit foto's maken. 

T-SHIRT DRESS: H&M 7.95
SCHOENEN: PIMKIE 30.00
KETTING: HOUSEOFLOU
TAS: H&M
HOED: H&M

Ik heb echt een heerlijke dag gehad en leuke cadeau's gekregen die ik laat zien in een apart artikel. En ik ben zo blij met de foto's. Ik vind ze echt prachtig geworden. 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, Vera2 opmerkingen:

  1. Heel mooi jurkje! Staat heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk jurkje, ik wil zelf ook nog zoiets aanschaffen. Het staat je goed ! x

    BeantwoordenVerwijderen