zondag 26 juli 2015

SHOPLOG JULY


Juli.. een maand waarin ik altijd geneigd ben om veel geld te uit te geven. Waarom? Geen idee. Misschien doordat het vaak lekker weer is waardoor ik erachter kom dat mijn zomergarderobe nog lang niet compleet is. Of omdat ik rond deze maand veel kan werken, waardoor mijn salarisstrookje mij een soort van dwingt om geld uit te geven. In ieder geval, ik heb weer wat nieuwe kleding gekocht. En dit keer zitten er een aantal dingen tussen die een beetje uit mijn comfortzone. Zoals de bralette en de schoenen hierboven. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en kan niet wachten om het te kunnen dragen..
Wat niet een heel groot geheim van mij is, is dat ik echt een Parijs freak ben. Ik hou echt van deze stad en ben dan ook een liefde gaan vormen voor spullen waarin de Eiffeltoren is verwerkt. Ik heb al een aardige verzameling van spullen bij elkaar gekregen en deze blouse van de Mango kon ik dan ook niet laten liggen.

Ook op de midiskirt ben ik echt helemaal verliefd. Ik zie het al helemaal voor me in combinatie met mijn nieuwe hakken. En de bralette. Ja, daar heb ik geen woorden voor. Eindelijk heb ik het gevonden. Was er echt al eeuwen naar opzoek. Shoplog July, je bent geslaagd!

Wat vind jij van mijn nieuwe kleding? En waarvan wil je graag een outfit artikel zien?

Liefs, Vera7 opmerkingen:

 1. Oh my god, Vera, die schoenen zijn echt ge-wel-dig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die schoenen zijn echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gave schoenen mop!! Waar heb je vandaan? :)
  En we hebben dezelfde rok gekocht hihi
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps.. Vergeten om erbij te zetten. Maar de schoenen zijn van de Bershka! X

   Verwijderen
 4. Tof tof tof die schoenen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehhh die schoenen en de bralette <3

  BeantwoordenVerwijderen